Gdzie spać w Karpaczu?

Marzy wam się odpoczynek w górach? W takim razie koniecznie wybierzcie się do malowniczo położonego Karpacza, w którym przecinają się najpiękniejsze karkonoskie szlaki. Przygotowaliśmy dla was kilka ciekawych obiektów noclegowych, które sprawią, że urlop w Karpaczu będzie jednym z najlepszych!

Szukasz niedrogiego i komfortowego noclegu w Karpaczu? Oto kilka obiektów, obejmują najlepsze i wygodne pokoje. Każdy znajdzie coś dla siebie

Biały Dom
Wokół tego obiektu rozciąga się malowniczy widok i panuje cisza. Znajdziemy tu zadbany ogród z ławeczkami, małym placem zabaw, miejscem na ognisko i grilla. Ponadto, na terenie obiektu znajduje się mały plac zabaw oraz bezpłatne miejsca parkingowe. Blisko są trasy spacerowe i narciarskie, całoroczne korty tenisowe, „Western City”, sklepy oraz przystanki busów. Zwierzaki są mile widziane. Obiekt oferuje pokoje dla 1, 2, 3, 4 i 5 osób, przy czym każdy posiada łazienkę oraz dostęp do aneksu kuchennego i saloniku.

Apartamenty Motyle
Obiekty te to przytulne i luksusowe apartamenty o powierzchni 26m2 dla 2-4 osób i 50m2 dla 4-6 osób. Są więc idealne dla par, ale doskonałe również dla rodzin z dziećmi. Apartamenty znajdują się w nowo oddanym budynku, oddalonym 15 minut spacerem od centrum Karpacza. Lokalizacja jest doskonała, ponieważ niedaleko znajduje się duży market spożywczy, bardzo łatwy dojazd do pobliskich stoków i tras narciarskich, blisko pieszych tras turystycznych i spacerowych. Do apartamentów należą miejsca parkingowe, na zamkniętym terenie.

Leśny Dwór
Ten rodzinny gościniec znajduje się w centrum Karpacza, 100 metrów od wyciągu narciarskiego i szlaków turystycznych. Oferuje on pokoje z bezpłatnym dostępem do WiFi oraz zapewnia sprzęt do grillowania i miejsce na ognisko. Do dyspozycji gości jest również taras słoneczny, sala kinowa, gabinet masażu, sauna, bilard i stoły do gry w shuffle, a także klub dla dzieci oraz plac zabaw. Obiekt jest oddalony o 950 metrów od parku wodnego Tropikana oraz o 1,7 km od świątyni Wang, do której można w zaledwie 10 minut dojechać kolejką turystyczną lub udać się na miły spacer. Więcej na stronie www.lesnydwor.karpacz.pl.